Pagina 1 van 2  > >>

Jun 22, 2014

 

Actie: LIFE FM voor War Child 

22 juni ALKMAAR - Life FM staat zondag op het Waagplein om geld in te zamelen voor War Child. Er is een live-uitzending vanuit café 't Hartje in de ochtend. Marco Borsato, ambassadeur van War Child, komt ook.

Jun 23, 2013
Jan 6, 2013

2013! ReclameStudio GESPOT Bestaat alweer 5 jaar!

Mar 5, 2012

Twinkel twinkel Twinkelster

Veelal ontmoet je nieuwe klanten doordat je met hun in contact wordt gebracht via via of omdat je zelf iets gaat halen bij een bedrijf.

Zo ook het geval met Twinkelster en Reclamestudio GESPOT.

Bij een zwangerschap van 15 weken ontmoete ik Sandra voor het eerst toen wij zelf graag het geslacht van ons ongeboren kindje wilde laten bepalen.

Meteen na onze eerste afspraak was er al leuke klik en Sandra vroeg mij of ik iets met haar huisstijl zou kunnen doen. Haar man deed veel voor haar op een eigen printer, maar dit was toch altijd weer een hele klus.

Met de 9 maandenbeurs in het vooruitzicht ben ik haar hele huisstijl gaan restylen, het logo wat ze destijds zelf heeft gemaakt wilde ik in tact laten want deze vond ik al heel erg mooi en sprekend.

Na een aantal dagen ontwerpen en heen en weer mailen zijn we tot een heel mooi eindresultaat gekomen en heeft haar nieuwe huisstijl al meteen liggen pronken op de 9 maandenbeurs. Sandra was ongelooflijk blij met het resultaat en wij zijn blij met haar!